Over deze site

Geadviseerd browsergebruik
Wij vinden het belangrijk dat u de online informatie van CRV optimaal kunt gebruiken. De websites van CRV werken het best met de actuele versie van Google Chrome en Internet Explorer op pc en notebook.

Geadviseerde browsers
Actuele versie Internet Explorer (download)
Actuele versie van Google Chrome (download)

Mobiel en tablet
In de meeste gevallen functioneren de websites van CRV op tablet en mobiele telefoon op normale wijze. Het schermformaat van uw mobiele telefoon of tablet kan er echter voor zorgen dat de sites van CRV niet op dezelfde wijze getoond worden als u op een pc of laptop gewend bent. Incidenteel komt het voor dat functionaliteiten niet correct werken. Wij adviseren u dan gebruik te maken van een browser op pc of laptop.

Oplossingen
Browsers worden geregeld aangevuld met plug-ins of extensies. In de meeste gevallen blijven de websites van CRV normaal werken. Het valt echter niet uit te sluiten dat plug-ins of extensies de functionaliteit van de CRV-sites raken. In die gevallen adviseren wij u deze plug-ins te deactiveren. Mocht u toch problemen blijven ervaren, bel of mail dan met CRV Klantenservice.

Verouderde browsers
Een aantal oudere en alternatieve browsers geven websites van CRV minder goed weer. Ook zijn gedateerde browsers of besturingssystemen minder veilig. Zo ondersteunen we Windows XP sinds 1 september 2015 niet meer. Controleer daarom periodiek of u de nieuwste versie van uw browser gebruikt. Via de helpfunctie van uw browser kunt u uw versie controleren.

VeeManager en de webshop functioneren het best wanneer u als browser Internet Explorer versie 9 of hoger gebruikt in combinatie met een minimale schermresolutie van 1024×786 of hoger. Het gebruik van een andere browser kan problemen geven, bijvoorbeeld met printen of schermweergave.

Advies computersysteem
Voor een optimaal én veilig gebruik van deze website hebt u als besturingssysteem van uw computer minimaal Windows 7 nodig. Deze site is niet compatibel met Windows 95, 98, 2000, ME, MT en XP.